Stroopwafels Italiaan ijs Koffiespecialiteiten Juicebar Poffertjes Chocoladefontein

Super Ambachtelijk

Welkom bij SuperAmbachtelijk !

Wij voorzien u van foodprofessionals op locatie in de breedste zin van het woord.  7 dagen per week, ook buiten kantoor uren zijn we te bereiken. Denk aan een stroopwafelkraam, een poffertjeskraam, vers geschept Italiaans ijs, een uitgebreide koffiekaart op locatie of een thema naar uw keuze...Wij delen onbeperkt uit in de ingehuurde periode.

Praktisch en geldbesparend voor uw bedrijf  zodat u niet dagen achtereen offertes aan hoeft te vragen en te zoeken naar het juiste thema's voor uw (bedrijfs)feest, beurspresentatie of elke andere denkbare gelegenheid.

Onze kraampjes zijn 1.5 meter breed, passen praktisch overal in en op, en stralen toch de juiste sfeer uit. Uiteraard worden deze ambachten door professionele mensen uitgevoerd. Ook zonder kraampje kunnen wij prima in uw stand uit de voeten.

Wij offreren een 'all in' prijs. Dus niet per stuk of met een nacalculatie als het lekker druk is geweest. Wat wij u aanbieden is onbeperkt uitdelen tegen een zeer aantrekkelijk tarief. Het enige wat wij van u vragen is een stopcontact...

Maarten Kroeb

SuperAmbachtelijk
info@superambachtelijk.nl
+316 50 44 67 17

Contact

Super Ambachtelijk
Lageweg 6
1695 GK Blokker (Hoorn)

info@superambachtelijk.nl
t: +31(0)6 - 50 44 67 17

KvK 57478538

Privacy policy